Partner-Shop
& Login

Mirësevini në LR!

Koncepti i suksesit

Koncepti i suksesit të LR-së rrotullohet rreth një vizioni të qartë, pesë shtyllave unike të suksesit dhe së fundmi, por jo e fundit, në një mentalitet plot vlera.

Lexo më tepër

Bota e produkteve

 

Lexo më tepër

Partnerët LR

Si një partner shitjesh, ju keni mundësinë të arrini një potencial të plotë për biznesin e LR-së. Mënyra kryesore është të vetëpunësoheni në LR.

Lexo më tepër

Pse LR?

Vlera
Makina e kompanisëSistem shpërblimiNjohje
Histori suksesi

Produktet e LR-së

ZEITGARDProduktet e KatalogutAloe VeraMind MasterColostrumMicrosilverDeluxe

Koncepti i Yjeve

Guido Maria KretschmerCristina FerreiraKarolina KurkovaBruce Willis

Kompania LR

ZhvillimiShitje të DrejtpërdrejtaFondacioni LR GLOBAL KIDS FUND
Dr. Thomas StoffmehlThomas HeursenDr. Andreas Laabs

Rrjeti me

TwitterFacebookXINGLinked inYoutubeInstagram

Anëtar i:

BDDBDIHVKESELDIA

Bashkëpunim me:

Mercedes-BenzVolkswagenPorscheDHLIASCSGS INSTITUT
FRESENIUS
DermatestZEITGARD