LR Partner
Registration

Produkte botërore

Gama e produkteve të LR-së është perfekte për sistemin e shitjeve të drejtpërdrejta. Duke filluar nga suplementet ushqimore, produktet e kujdesit, parfumet dhe bizhutë: të gjitha janë produkte me cilësi shumë të lartë për konsumatorin.

Katalogët e Produkteve

Lexo më tepër

Body Mission

Lexo më tepër

ZEITGARD

Lexo më tepër

Yje dhe parfume

LR-ja ka bashkëpunuar me kompanitë Lider të parfumeve për shumë vjet dhe së fundmi bindi yje si, Bruce Willis për të përjetuar eksperiencën e parfumit të tij.Lexo më tepër

Ushqime

Suportoni trupin tuaj. Me suplementet speciale dietike të LR-së, ju mund të plotësoni lehtësisht nevojat ushqimore! Si funksionon kjo?Lexo më tepër

Kozmetikë

Teknologjia më e mirë, përbërës inovativ dhe formula ekskluzive janë pika kulmore e produkteve të LR-së për kujdesin dhe kozmetike.Lexo më tepër

Cmimet

Shumë nga produktet tona kanë marrë vazhdimisht çmime për persosmërinë e tyre, psh nga instituti INSTITUT FRESENIUS dhe Dermatest.Lexo më tepër

Standartet e cilësisë

Could not get image resource for "https://cdn.lr-health-beauty.systems/fileadmin/my-lrworld/content/greece/images/website/2013/10-2013/36.jpg".

Faktori ynë i suksesit "Produkte me standartet e cilësisë Gjermane" është vërtetë i rëndësishëm për ne - nga zhvillimi i produktit deri tek këshillimet mbi to.Lexo më tepër

Bordi Shkencor

Një skuadër me kompetenca mjaft të larta për kërkimet shkencore suporton LR-në në lidhje me kërkimin e lëndëve të para, analizave profesionale dhe studimeve shkencore.Lexo më tepër

Kërkimet dhe Zhvillimi

Gjithmone me qëllimin për të vendosur trende të reja, ne vazhdimisht investojmë në kërkime dhe zhvillim në zyrat tona në Gjermani.Lexo më tepër

Pse LR?

Vlera
Makina e kompanisëSistem shpërblimiNjohje
Histori suksesi

Produktet e LR-së

ZEITGARDProduktet e KatalogutAloe VeraMind MasterColostrumMicrosilverDeluxe

Koncepti i Yjeve

Guido Maria KretschmerCristina FerreiraKarolina KurkovaBruce Willis

Kompania LR

ZhvillimiShitje të DrejtpërdrejtaFondacioni LR GLOBAL KIDS FUND
Dr. Thomas StoffmehlThomas HeursenDr. Andreas Laabs

Rrjeti me

TwitterFacebookXINGLinked inYoutubeInstagram

Anëtar i:

BDDBDIHVKESELDIA

Bashkëpunim me:

Mercedes-BenzVolkswagenPorscheDHLIASCSGS INSTITUT
FRESENIUS
DermatestZEITGARD