Kompania

LR Health & Beauty Systems ka lulëzuar si kompani për 30 vjet.

Zbulo rreth kompanisë dhe suksesit të saj. Mësoni më shumë rreth komanisë më të suksesshme në Europë me Shitje të Drejtpërdrejta.

Koncepti i suksesit

Koncepti i suksesit të LR-së rrotullohet rreth një vizioni të qartë, pesë shtyllave unike të suksesit dhe së fundmi, por jo e fundit, në një mentalitet plot vlera.Lexo më tepër

Menaxhimi

Tre Menaxherë të Përgjithshëm drejtojnë kompaninë në Ahlen (Westphalia), zyrat qëndrore të LR-së.Lexo më tepër

Historiku

Që prej themelimit në 1985, LR ka përjetuar shumë suksese, si dhënia e makinës së parë nga kompania apo mbështetja e yjeve.Lexo më tepër

LR në Mbarë Botën

Themeluar në Ahlen (Westphalia), LR-ja tashmë përfaqësohet nga degët e saj në 32 vende nga e gjithë bota.Lexo më tepër

Partnerët

LR bashkëpunon me një numër të madh partnerësh dhe kompani shërbimi. Të gjithë ndajnë cilësi të lartë dhe standarte me vlera.Lexo më tepër

LR Global Kids Fund

Fondacioni LR GLOBAL KIDS FUND është provë për vlerat e pandara të LR-së. Fy fondacion është një mënyrë e LR-së për të marrë përgjegjësi sociale në çdo vend.Lexo më tepër

References

Lexo më tepër

Arkiva e lajmeve të shkurtra

Lexo më tepër

Pse LR?

Vlera
Makina e kompanisëSistem shpërblimiNjohje
Histori suksesi

Produktet e LR-së

ZEITGARDProduktet e KatalogutAloe VeraMind MasterColostrumMicrosilverDeluxe

Koncepti i Yjeve

Guido Maria KretschmerCristina FerreiraKarolina KurkovaBruce Willis

Kompania LR

ZhvillimiShitje të DrejtpërdrejtaFondacioni LR GLOBAL KIDS FUND
Dr. Thomas StoffmehlThomas HeursenDr. Andreas Laabs

Rrjeti me

TwitterFacebookXINGLinked inYoutubeInstagram

Anëtar i:

BDDBDIHVKESELDIA

Bashkëpunim me:

Mercedes-BenzVolkswagenPorscheDHLIASCSGS INSTITUT
FRESENIUS
DermatestZEITGARD