LR Partner
Registration

Koncepti i Suksesit

LR-ja është një nga kompanitë udhehëqëse në Europë për Shitje të Drejtpërdrejta. Që prej themelimit të tij në 1985, LR-ja ka regjistruar një numër të pafund të rritjes së shitjeve. Suksesi i LR-së bazohet në pesë faktorë unik, në vlera të përcaktuara dhe në një vizion të qartë.

Vizioni Ynë

Vizioni i LR-së është të bëhet në kompanitë lider në shitjet e drejtpërdrejta.Lexo më tepër

Faktorët e suksesit

Me pesë faktorët e besueshëm të suksesit, LR-ja është e garantuar drejt saj.Lexo më tepër

Vlerat

Për LR-në, njerëzit janë primar dhe vlerat e LR-së e vërtetojnë këtë.Lexo më tepër

Kodi i etikës

Udhëzime për bashkëveprim të drejtë me njëri-tjetrin dhe njëkohësisht për një prezantim të qartë të sistemit të vlerave të LR-së.Lexo më tepër

Pse LR?

Vlera
Makina e kompanisëSistem shpërblimiNjohje
Histori suksesi

Produktet e LR-së

ZEITGARDProduktet e KatalogutAloe VeraMind MasterColostrumMicrosilverDeluxe

Koncepti i Yjeve

Guido Maria KretschmerCristina FerreiraKarolina KurkovaBruce Willis

Kompania LR

ZhvillimiShitje të DrejtpërdrejtaFondacioni LR GLOBAL KIDS FUND
Dr. Thomas StoffmehlThomas HeursenDr. Andreas Laabs

Rrjeti me

TwitterFacebookXINGLinked inYoutubeInstagram

Anëtar i:

BDDBDIHVKESELDIA

Bashkëpunim me:

Mercedes-BenzVolkswagenPorscheDHLIASCSGS INSTITUT
FRESENIUS
DermatestZEITGARD