LR Partner
Registration

LR GLOBAL KIDS FUND – Organizata e LR-së në ndihmë të fëmijëve

Ne u japim fëmijëve në nevojë një shans, sepse ata janë e ardhmja jonë! LR-ja ndihmon drejtpërdrejt dhe në çdo vend. Fondacioni LR GLOBAL KIDS FUND ka treguar vlerat tona të qenësishme. Qëllimi ynë është të marrim përsipër përgjegjësinë sociale, lokale dhe në çdo vend ku ne operojmë të ndihmojmë fëmijët në nevojë.

Në Tetor 2006 LR-Health-Beauty.Systems themeloi LR GLOBAL KIDS FUND si organizatë jo-fitimprurëse. Dr. Thomas Stoffmehl është iniciatori dhe kryetari i bordit të LR GLOBAL KIDS FUND. Me Moton “for a promising future”(për një të ardhme premtuese), LR GLOBAL KIDS FUND kërkon të ofrojë një mundësi për fëmijët në nevojë. Në mënyrë që të punojë shpejt dhe pa burokracira, LR GLOBAL KIDS FUND punon me institucione lokale dhe angazhohet për projekte në ndihmë të fëmijëve - 19 projekte të tilla në verën e vitit 2011.

Më shumë për LR GLOBAL KIDS FUND dhe si ju mund të ndihmoni mund t'a gjeni në:

www.lr-global-kids-fund.com

LR-GKF-Logo
FB LRGKF Button blau

Pse LR?

Vlera
Makina e kompanisëSistem shpërblimiNjohje
Histori suksesi

Produktet e LR-së

ZEITGARDProduktet e KatalogutAloe VeraMind MasterColostrumMicrosilverDeluxe

Koncepti i Yjeve

Guido Maria KretschmerCristina FerreiraKarolina KurkovaBruce Willis

Kompania LR

ZhvillimiShitje të DrejtpërdrejtaFondacioni LR GLOBAL KIDS FUND
Dr. Thomas StoffmehlThomas HeursenDr. Andreas Laabs

Rrjeti me

TwitterFacebookXINGLinked inYoutubeInstagram

Anëtar i:

BDDBDIHVKESELDIA

Bashkëpunim me:

Mercedes-BenzVolkswagenPorscheDHLIASCSGS INSTITUT
FRESENIUS
DermatestZEITGARD