LR Partner
Registration

Menaxhimi

Rritje e vazhdueshme, më shumë se 300,000 partnerë në shumë vende dhe miliona klientë të kënaqur! Drejtoritë e menaxhimit të LR-Health-Beauty.Systems, në kontrollin e biznesit operacional janë përgjegjës për këtë sukses mbarëbotëror. 

Menaxhimi

Dr. Thomas Stoffmehl

Duke filluar nga Shtatori 2015 Dr. Thomas Stoffmehl është CEO i LR Group dhe përgjegjës për koordinimin e përgjithshëm të kompanisë si dhe përgjegjës për Burimet Njerëzore dhe Marrëdhëniet me Publikun. Lexo më tepër

Thomas Heursen

Si Drejtor i Marrëdhënieve Ndërkombëtare me Partnerët, ai është përgjegjës, ndër të detyrave të tjera, për edukimin e partnerëve. Lexo më tepër

Dr. Andreas Laabs

Si Menaxher I Përgjithshëm, Dr. Andreas Laabs është përgjegjës për Financën. Kontrollin, IT dhe eCommerce. Lexo më tepër

Pse LR?

Vlera
Makina e kompanisëSistem shpërblimiNjohje
Histori suksesi

Produktet e LR-së

ZEITGARDProduktet e KatalogutAloe VeraMind MasterColostrumMicrosilverDeluxe

Koncepti i Yjeve

Guido Maria KretschmerCristina FerreiraKarolina KurkovaBruce Willis

Kompania LR

ZhvillimiShitje të DrejtpërdrejtaFondacioni LR GLOBAL KIDS FUND
Dr. Thomas StoffmehlThomas HeursenDr. Andreas Laabs

Rrjeti me

TwitterFacebookXINGLinked inYoutubeInstagram

Anëtar i:

BDDBDIHVKESELDIA

Bashkëpunim me:

Mercedes-BenzVolkswagenPorscheDHLIASCSGS INSTITUT
FRESENIUS
DermatestZEITGARD