Dr. Andreas Laabs

General Manager

Andreas Laabs

Dr. Andreas Laabs u lind në 1973 në Hamburg. Pasi u diplomua në Biznes në Universitetin e Hamburgut ai fitoi në mënyrë absolute Gradën Doktor i Shkencave Ekonomike në Universitetin e Flensburg.

Dr. Laabs e ka filluar karrierën e tij në Departamentin e Kontrollit të Gruner & Jahr AG. Ai në mënyrë të njëpasnjëshme ka mbajtur vetëm pozicione të larta në kompani të ndryshme në industrinë e medias para se të bashkohej me Thalia Holding GmbH në 2010 si një Anëtar Ekzekutiv (CFO / COO). Aty, Dr. Laabs ishtë përgjegjës për Financën dhe Kontrollin, IT, Logjistikën, eCommerce si dhe për Departamentin Digital.

Në Gusht 2014 Dr. Andreas Laabs u caktua Drejtor Menaxhues. Ai është përgjegjës për departamentet e: Financës, Kontrollit, IT-së, E-Commerce, Prodhimit, Logjistikës dhe Blerjeve. 

Informacion

Thomas Heursen (Director Global Partner Relations), Dr. Andreas Laabs (CFO/COO) dhe Dr. Thomas Stoffmehl (CEO) menaxhojnë së bashku kompaninë dhe zbatojnë në mënyrë të vazhdueshme strategjinë për rritje dhe ndërkombëtarizim.

LR është një nga kompanitë sipërmarrëse kryesore në Europë në shitjet e drejtpërdrejta me 1,200 punonjës dhe rreth mijëra bashkëpunëtorë dhe klientë.

Pse LR?

Vlera
Makina e kompanisëSistem shpërblimiNjohje
Histori suksesi

Produktet e LR-së

ZEITGARDProduktet e KatalogutAloe VeraMind MasterColostrumMicrosilverDeluxe

Koncepti i Yjeve

Guido Maria KretschmerCristina FerreiraKarolina KurkovaBruce Willis

Kompania LR

ZhvillimiShitje të DrejtpërdrejtaFondacioni LR GLOBAL KIDS FUND
Dr. Thomas StoffmehlThomas HeursenDr. Andreas Laabs

Rrjeti me

TwitterFacebookXINGLinked inYoutubeInstagram

Anëtar i:

BDDBDIHVKESELDIA

Bashkëpunim me:

Mercedes-BenzVolkswagenPorscheDHLIASCSGS INSTITUT
FRESENIUS
DermatestZEITGARD