Thomas Heursen

General Manager Global Partner Relations

Thomas Heursen

Thomas Heursen ka lindur në 1962 Hamm. Para se të emërohej zv/ Menaxher i Shitjeve për kompaninë në Gjermani, ai filloi çdo gjë nga e para, si fillim, partner i LR-së.

Thomas Heursen festoi 20 vjetorin e punës në kompani në 2010 dhe tani është Drejtor i Shitjeve dhe pjesëtar i bordit ekzekutiv, i cili numëron gjithashtu më shumë se 1,000 seminare të mbajtura prej tij. Sot, shumë nga menaxherët e LR-së, shohin tek ai "imazhin e kompanisë". Thomas Heursen është drejtori i Akademive të LR-së dhe është folësi kryesor në organizimet mbarë botërore.

Informacion

Thomas Heursen (Director Global Partner Relations), Dr. Andreas Laabs (CFO/COO) dhe Dr. Thomas Stoffmehl (CEO) menaxhojnë së bashku kompaninë dhe zbatojnë në mënyrë të vazhdueshme strategjinë për rritje dhe ndërkombëtarizim.

LR është një nga kompanitë sipërmarrëse kryesore në Europë në shitjet e drejtpërdrejta me 1,200 punonjës dhe rreth mijëra bashkëpunëtorë dhe klientë.

Pse LR?

Vlera
Makina e kompanisëSistem shpërblimiNjohje
Histori suksesi

Produktet e LR-së

ZEITGARDProduktet e KatalogutAloe VeraMind MasterColostrumMicrosilverDeluxe

Koncepti i Yjeve

Guido Maria KretschmerCristina FerreiraKarolina KurkovaBruce Willis

Kompania LR

ZhvillimiShitje të DrejtpërdrejtaFondacioni LR GLOBAL KIDS FUND
Dr. Thomas StoffmehlThomas HeursenDr. Andreas Laabs

Rrjeti me

TwitterFacebookXINGLinked inYoutubeInstagram

Anëtar i:

BDDBDIHVKESELDIA

Bashkëpunim me:

Mercedes-BenzVolkswagenPorscheDHLIASCSGS INSTITUT
FRESENIUS
DermatestZEITGARD