LR Partner
Registration

Partnerët

LR-ja punon me kompani shumë të njohura në të gjitha departamentet e saj. Mund të zbatohen shumë proçese operacionale, nëpërmjet kartës dhe Planit të Makinave që LR ofron. Mirëqënia e partnerëve tanë pavarur, është gjithmonë shumë e rëndësishme për ne. 

Porsche

Në Dhjetor 2010, LR i dha makinën e parë LR Porsche parterit më të suksesshmëm. Tashmë LR ka satusin e klientit më të madh.Lexo më tepër

Mercedes-Benz

Sipas vrojtimeve të shumta, makina Mercedes, është ëndrra e shumë njerëzve. Për këtë, LR-ja ka lançuar një plan makinash në bashkëpunim me Mercedes-in në 1995.Lexo më tepër

Volkswagen

LR e filloi bashkëpunimin me Volkswagen në 2008 dhe shumë shpejt bëri një bujë mbreslënëse me një Rekord Botëror Guinness në Wolfsburg.Lexo më tepër

Pse LR?

Vlera
Makina e kompanisëSistem shpërblimiNjohje
Histori suksesi

Produktet e LR-së

ZEITGARDProduktet e KatalogutAloe VeraMind MasterColostrumMicrosilverDeluxe

Koncepti i Yjeve

Guido Maria KretschmerCristina FerreiraKarolina KurkovaBruce Willis

Kompania LR

ZhvillimiShitje të DrejtpërdrejtaFondacioni LR GLOBAL KIDS FUND
Dr. Thomas StoffmehlThomas HeursenDr. Andreas Laabs

Rrjeti me

TwitterFacebookXINGLinked inYoutubeInstagram

Anëtar i:

BDDBDIHVKESELDIA

Bashkëpunim me:

Mercedes-BenzVolkswagenPorscheDHLIASCSGS INSTITUT
FRESENIUS
DermatestZEITGARD