LR Partner
Registration

Modeli i Biznesit

LR-ja është një nga kompanitë lider në Europë për shitje të drejtpërdrejta. Më shumë se 300,000 partnerë të pavarur të LR-së në mbarë botën shijojnë të ardhura tërheqëse nga LR. Lexoni më shume rreth industrisë dhe avantazheve tuaja me LR.

Shitje të drejtpërdrejta

Në shitjet e drejtpërdrejta, partnerë të pavarur shesin produkte. Klientët përfitojnë këshillime individuale, partnerët përfitojnë nga të ardhura ekstra shumë tërheqëse.Lexo më tepër

Mundësitë

Tek LR ju mund të blini produkte me standartet e cilësisë Gjermane, të bëni para me shitjet e tyre dhe të keni mundësinë të bëheni të pavarur financiarisht.Lexo më tepër

Avantazhet

Përveç, Cilësisë më të mirë dhe sistemit të mrekullueshëm të pagesës, LR ofron gjithashtu të tjera avantazhe si partner i saj.Lexo më tepër

Historia e suksesit

Cdo partner shitje i LR-së ka historinë e vet të suksesit. Për disa prej tyre, pushimet familjare përballohen vetëm nga LR, për disa të tjerë është Mercedesi LR.Lexo më tepër

Duke u bërë një partner i LR-së

LR u ofron të gjithëve një mundësi unike për të ndryshuar mënyrën e tyre të jetesës për më mirë. Duhet të interesoheni për këtë, ju lutemi, mos hezitoni të na kontaktoni.Lexo më tepër

Pse LR?

Vlera
Makina e kompanisëSistem shpërblimiNjohje
Histori suksesi

Produktet e LR-së

ZEITGARDProduktet e KatalogutAloe VeraMind MasterColostrumMicrosilverDeluxe

Koncepti i Yjeve

Guido Maria KretschmerCristina FerreiraKarolina KurkovaBruce Willis

Kompania LR

ZhvillimiShitje të DrejtpërdrejtaFondacioni LR GLOBAL KIDS FUND
Dr. Thomas StoffmehlThomas HeursenDr. Andreas Laabs

Rrjeti me

TwitterFacebookXINGLinked inYoutubeInstagram

Anëtar i:

BDDBDIHVKESELDIA

Bashkëpunim me:

Mercedes-BenzVolkswagenPorscheDHLIASCSGS INSTITUT
FRESENIUS
DermatestZEITGARD