Avantazhet

LR-ja u ofron partnerëve të saj një gamë të gjerë avantazhesh. Një koncept pagash me diferenca dhe bonuse, është një nga avantazhet, që partnerët e LR-së përfitojnë, gjithmonë me fokusin në njohje dhe performancë.

Produktet

Prodhimi i të gjithave produkteve të LR-së është bërë sipas standarteve të cilësisë Gjermane dhe e disonueshme në një çmim tepër të leverdisshëm për partnerët.Lexo më tepër

Sistemi i Shpërblimit

LR-ja shpërblen shitjen e produkteve dhe strukturimin e vetë partnerëve me anë të bonuseve dhe pagesave.Lexo më tepër

Plani i Makinave

Në varësi të xhirove, LR u ofron partnerëve të saj automjete. Nga Polo, te Mercedesi e deri tek Porsche.Lexo më tepër

Njohja

LR-ja e shpërblen performancën në një mënyrë mahnitëse. Partnerë të suksesshëm ftohen në evente Gala apo udhëtime fantastike.Lexo më tepër

Trajnimi

Asnjëri nuk ka lindur mjeshtër - kjo thënie aplikohet edhe në shitjet e drejpërdrejta. Kjo është arsyeja që LR i trajnon partnerës e saj individualisht dhe në grup.Lexo më tepër

Car Test

Lexo më tepër

Pse LR?

Vlera
Makina e kompanisëSistem shpërblimiNjohje
Histori suksesi

Produktet e LR-së

ZEITGARDProduktet e KatalogutAloe VeraMind MasterColostrumMicrosilverDeluxe

Koncepti i Yjeve

Guido Maria KretschmerCristina FerreiraKarolina KurkovaBruce Willis

Kompania LR

ZhvillimiShitje të DrejtpërdrejtaFondacioni LR GLOBAL KIDS FUND
Dr. Thomas StoffmehlThomas HeursenDr. Andreas LaabsPatrick Sostmann

Rrjeti me

TwitterFacebookXINGLinked inYoutubeInstagram

Anëtar i:

BDDBDIHVKESELDIA

Bashkëpunim me:

Mercedes-BenzVolkswagenPorscheDHLIASCSGS INSTITUT
FRESENIUS
DermatestZEITGARD