LR Partner
Registration

LR, ecja drejt famës, njohja më e lartë

Ecja drejt famës është maja e paketës gjithpërfshirëse të njohjes nga LR-ja. Shtrihet nga pagesat mujore të bonuseve, duke përfshirë bonuset e makinave e deri në ftesat e eventeve, nëpërmjet Hall of Fame dhe Walk of Fame. 

Objektivi kryesor i LR-së, është suksesi i partnerëve të pavarur. Kështu që njohja e perfomancës ka rëndësi primare në bizesin LR. LR-ja shpërblen partnerët e suksesshëm sipas të ardhurave që ato kanë arritur dhe në të njëjtë kohë i motivon për të arritur shkallën pasardhëse.

Njohja tek LR-ja:

  • Ecja drejt Famës
  • Salla e Famës
  • Mbrëmje Gala
  • Plane tërheqëse
  • Ftesa në eventet e LR-së
  • Ftesa në udhëtimet e LR-së
  • Bonuse plot avantazhe
  • Publikimi në revistat ndërkombëtare dhe shumë më tepër.

Jeni të interesuar për një Kërkesë Bashkëpunimi të LR-së?

Ju lutem na Kontaktoni!

Inaugurimi i “Walk of Fame"

Inaugurimi i “Walk of Fame"

Trego galerinë

Hall of Fame

Trego galerinë

Foto nga eventet e LR-së

Trego galerinë

Foto nga udhëtimet e LR-së

Trego galerinë

Mësoni më shumë rreth Planit të LR-së për makinat!

Pse LR?

Vlera
Makina e kompanisëSistem shpërblimiNjohje
Histori suksesi

Produktet e LR-së

ZEITGARDProduktet e KatalogutAloe VeraMind MasterColostrumMicrosilverDeluxe

Koncepti i Yjeve

Guido Maria KretschmerCristina FerreiraKarolina KurkovaBruce Willis

Kompania LR

ZhvillimiShitje të DrejtpërdrejtaFondacioni LR GLOBAL KIDS FUND
Dr. Thomas StoffmehlThomas HeursenDr. Andreas Laabs

Rrjeti me

TwitterFacebookXINGLinked inYoutubeInstagram

Anëtar i:

BDDBDIHVKESELDIA

Bashkëpunim me:

Mercedes-BenzVolkswagenPorscheDHLIASCSGS INSTITUT
FRESENIUS
DermatestZEITGARD