LR Partner
Registration

LR Polo, Mercedes-Benz dhe Porsche si “kompani makinash"

Kush nuk po ëndërron për një makinë Polo apo Mecedes-Benz të dizenjuara posaçërisht për LR-në, për përdorim personal? Këto ëndrra kthehen në realitet vetëm me LR-në. Më shumë se 5,000 LR Polo ngiten vetëm në rrugët e Gjermanisë. Një tendencë gjithmonë e në rritje. 

Plani i LR-së për makinat Polo, Mercedes-Benz dhe Porsche, shpërblen partnerët e saj për bashkëpunimin e suksesshëm dhe në të njëjtën kohë, i motivon ato të kenë objektiva të reja.

VW Polo shërben si njohja e suksesit fillestar në biznesin e LR-së.

Duke filluar me të ardhura mujore prej 2,000 EUR, partnerët e LR-së fitojnë të drejtën e një makine LR Polo. Në qoftë se kjo shumë plotësohet, LR-ja mbështet partnerët me të ardhura shtesë, të cilat mbulojnë normat e Planit Leasing. 

Në Austri, Zvicër dhe Hungari, LR Polo zëvendësohet nga Opel Astra. Partnerët e LR-së në vendet skandinave, partnerët mund të zgjedhin Nissan Juke, në Francë, partnerët marrin çelësat e një Renault Twingo.

Mercedes – Benz si “makinë kompanie”

Në 1995, LR-ja hodhi në treg planin e makinave Mercedes-Benz. Sot, rreth 1,000 makina LR-Mercedes-Benz lëvizin në rrugë. Partnerët e suksesshëm kanë marrë makinën e tyre nga Flota e Mercedes-Benz. Që nga SLK-ja sportive, M-class i rehatshëm, deri tek S-class elegant. Falë bashkëpunimit midis Mercedes-Benz dhe LR-së, partnerët e saj, kanë gjetur gjithmonë "ëndrrën e tyre". Ajo që aplikohet për LR Polo, vlen gjithashtu edhe për LR Mercedes-Benz: Në qoftë se shuma plotësohet, LR-ja mbështet partnerët me të ardhura shtesë, të cilat mbulojnë normat e Planit Leasing.

LR Porsche, konsiderohet si qershia mbi tortë e planit të LR-së për makinat.

Që nga Janar 2010, maja e planit të makinave ka qënë LR Porsche i bardhë. Pas vetëm 18 muajsh, LR-ja u cilësua si "klienti me statusin më të fuqishëm" nga kompania e prodhimit të makinave sportive në Gjermaninë Jugore. Partnerët me shitje më të mëdha shijojnë ngarjen e makinës Porsche dhe bonuset shtesë, që mbulojnë normat e Planit Leasing, n.q.s të ardhurat janë aq sa kërkohen.

Thomas Heursen shpjegon planin e makinave

Dhënia e LR Polo-s së parë ishte një sukses shumë i madh.

Trego galerinë

Mercedes Benz

Trego galerinë

Dhënia e LR Porsche-it të parë

Një ëndërr "e bardhë në të bardhë" 

Trego galerinë

Pajisjet e LR Polo-s

Dizanj i LR-së, 5 dyer, air-conditioning, CD player, airbags para dhe anash, drita të përhershme, sinjalizues për vënien e rripit të sigurimit, ndihmues në hill-start dhe ESP. 

Pse LR?

Vlera
Makina e kompanisëSistem shpërblimiNjohje
Histori suksesi

Produktet e LR-së

ZEITGARDProduktet e KatalogutAloe VeraMind MasterColostrumMicrosilverDeluxe

Koncepti i Yjeve

Guido Maria KretschmerCristina FerreiraKarolina KurkovaBruce Willis

Kompania LR

ZhvillimiShitje të DrejtpërdrejtaFondacioni LR GLOBAL KIDS FUND
Dr. Thomas StoffmehlThomas HeursenDr. Andreas Laabs

Rrjeti me

TwitterFacebookXINGLinked inYoutubeInstagram

Anëtar i:

BDDBDIHVKESELDIA

Bashkëpunim me:

Mercedes-BenzVolkswagenPorscheDHLIASCSGS INSTITUT
FRESENIUS
DermatestZEITGARD