Sistemi i Shpërblimit për partnerët e LR-së

Ju mund të fitoni para me LR. Sistemi i drejtë dhe transparent i shpërblimit rregullon kompeticionet internacionale. 

Sistemi unik i shpërblimit i ofron të gjithëve mundësi fitimi pa limit, pa patur parasysh moshën apo gjininë, edukimin, eksperiencën personale dhe background-in financiar. Kur shet produktet e LR-së, ju mund të përfitoni shuma të kënaqshme si partnerë të LR-së. LR-ja paguan një bonus shtesë nga të ardhurat e gjeneruara; shuma varet nga produktet e shitura. 

Për më tepër, sistemi i shpërblimit mbështet rekomandimin e biznesit LR nga pagesa e bonuseve të mëtejshme. 

Sa para mund të fitosh me LR-në?

Fitimi varet gjithmonë nga angazhimi juaj. Qindra e mijëra partnerë fitojnë të ardhura shtesë falë sistemit të shpërblimit të LR-së. Gjithsesi, një shumë me 6 shifra, është gjithashtu i mundshëm me LR-në. 

Përveç përfitimeve monetare nga sistemi i shpërblimit të LR-së, puna me LR-në ofron avantazhe të mëtejshme. 

Plani i LR-së për makinat  

Njohja tek LR

Pse LR?

Vlera
Makina e kompanisëSistem shpërblimiNjohje
Histori suksesi

Produktet e LR-së

Produktet e KatalogutAloe VeraMind MasterColostrumMicrosilverSeroxPLATINUMDeluxe

Koncepti i Yjeve

Karolina KurkovaBruce WillisHeidi KlumMarcus SchenkenbergRalf Moeller

Kompania LR

ZhvillimiShitje të DrejtpërdrejtaFondacioni LR GLOBAL KIDS FUND
Dr. Jens AbendThomas HeursenDr. Andreas LaabsPatrick SostmannTilo Plöger

Rrjeti me

TwitterFacebookXINGLinked inYoutubeInstagram

Anëtar i:

BDDBDIHVKESELDIA

Bashkëpunim me:

Mercedes-BenzVolkswagenPorscheDHLIASCSGS INSTITUT
FRESENIUS
Dermatest