LR Partner
Registration

LR Akademi: trajnim sistematik

LR Akademi qëndron për një sistem objektiv të orientuar drejt trajnimit, folësit më të mirë, transferimi i dijeve gjithpërfshirëse, themele të karrierës së LR-së. 

Koncepti i trajnimit i LR-së renditet midis më të mirëve. LR Akademi u siguron trajnim praktik dhe individual dhe ndahet në dy segmente: 

1.     Trajnimi mbi produktet ishte një hyrje e detajuar për aplikimet dhe përfitimet që jep një produkt i LR-së.

 

2.     Seminaret e shitjeve kishin informacion mbi modelin e biznesit të LR-së dhe njohuritë e duhura për të menaxhuar një biznes.

 

Qëllimi i të gjitha kurseve trajnuese dhe seminareve, është t'u sigurojë të gjithë pjesmarrësve të gjitha njohuritë e detajuara për suksesin e tyre personal.

Thomas Heursen, Drejtori i shitjeve internacionale në LR, flet për LR Akademi

Pse LR?

Vlera
Makina e kompanisëSistem shpërblimiNjohje
Histori suksesi

Produktet e LR-së

Produktet e KatalogutAloe VeraMind MasterColostrumMicrosilverSeroxPLATINUMDeluxe

Koncepti i Yjeve

Karolina KurkovaBruce WillisHeidi KlumMarcus SchenkenbergRalf Moeller

Kompania LR

ZhvillimiShitje të DrejtpërdrejtaFondacioni LR GLOBAL KIDS FUND
Patrick SostmannDr. Andreas LaabsTilo PlögerThomas Heursen

Rrjeti me

TwitterFacebookXINGLinked inYoutubeInstagram

Anëtar i:

BDDBDIHVKESELDIA

Bashkëpunim me:

Mercedes-BenzVolkswagenPorscheDHLIASCSGS INSTITUT
FRESENIUS
Dermatest