LR Partner
Registration

Historia e suksesit

Më shumë se 300,000 partnerë në të gjithë botën mund të flasin për suksesin e tyre personal. LR-ja ofron prespektiva të shkëlqyera, mundësi për një punë kryesore apo të dytë . Disa kanë investuar studimet e tyre nga LR-ja, të tjerë fitojnë të ardhura shtesë gjatë lejes së lindjes apo për të plotësuar pensionin e tyre.

Familja dhe LR-ja

Falë mundësisë për të zgedhur lirisht orarin tuaj të punës, puna me LR-në është veçanërisht tërheqëse për mamatë e reja.Lexo më tepër

LR si një punë part-time

Shumë nga partnerët e LR-së kanë filluar të punojnë part-time, për të fituar disa të ardhura shtesë, psh për pushimet familjare.Lexo më tepër

LR si angazhim kryesor

Shumë partnerë të LR-së u bënë të pavarur. Më të suksesshmit tashme janë të pavarur.Lexo më tepër

Pse LR?

Vlera
Makina e kompanisëSistem shpërblimiNjohje
Histori suksesi

Produktet e LR-së

ZEITGARDProduktet e KatalogutAloe VeraMind MasterColostrumMicrosilverDeluxe

Koncepti i Yjeve

Guido Maria KretschmerCristina FerreiraKarolina KurkovaBruce Willis

Kompania LR

ZhvillimiShitje të DrejtpërdrejtaFondacioni LR GLOBAL KIDS FUND
Dr. Thomas StoffmehlThomas HeursenDr. Andreas LaabsPatrick Sostmann

Rrjeti me

TwitterFacebookXINGLinked inYoutubeInstagram

Anëtar i:

BDDBDIHVKESELDIA

Bashkëpunim me:

Mercedes-BenzVolkswagenPorscheDHLIASCSGS INSTITUT
FRESENIUS
DermatestZEITGARD