LR Partner
Registration

Mundësitë

Shitjet e drejtpërdrejta u japin të gjithëve një mundësi për të ndryshuar dhe përmirësuar jetesën e tyre. Edukimi shkollor apo diplomat nuk janë vendimtare për të qenë i suksesshëm në shitjet e drejtpërdrejta.

Klienti i LR-së

Si një klient i LR-së, ju fitoni cilësinë më të mirë Gjermane. Për më tepër ju përfitoni këshilla fleksible dhe individuale.Lexo më tepër

Partnerët LR

Si një partner shitjesh, ju keni mundësinë të arrini një potencial të plotë për biznesin e LR-së. Mënyra kryesore është të vetëpunësoheni në LR.Lexo më tepër

Pse LR?

Vlera
Makina e kompanisëSistem shpërblimiNjohje
Histori suksesi

Produktet e LR-së

ZEITGARDProduktet e KatalogutAloe VeraMind MasterColostrumMicrosilverDeluxe

Koncepti i Yjeve

Guido Maria KretschmerCristina FerreiraKarolina KurkovaBruce Willis

Kompania LR

ZhvillimiShitje të DrejtpërdrejtaFondacioni LR GLOBAL KIDS FUND
Dr. Thomas StoffmehlThomas HeursenDr. Andreas LaabsPatrick Sostmann

Rrjeti me

TwitterFacebookXINGLinked inYoutubeInstagram

Anëtar i:

BDDBDIHVKESELDIA

Bashkëpunim me:

Mercedes-BenzVolkswagenPorscheDHLIASCSGS INSTITUT
FRESENIUS
DermatestZEITGARD