LR Partner
Registration

Mundësi e shkëlqyer për karrierë

Çdo partner i LR-së mund të ndërtojë një karrierë në LR. Për të arritur sukses, zelli dhe këmbëngulja janë shumë të rëndësishme. Shumë nga partnerët e LR-së kanë plotësuar ëndrrat e tyre nga këto virtyte.

Sistemi i pagave i LR-së ofron mundësi të pakufizuara fitimi. Ky sistem ju lejon të përfitoni të ardhura tërheqëse ekstra me vetëm dhjetë orë punë në javë. Rruga drejt majës është praktikisht e pakufizuar.

Të ardhura shtesë ose karrierë. Angazhimi juaj është vendimtar për suksesin. Një sistem absolutisht i drejtë!

Vera von Petzinger

Vera von Petzinger, Partnere e LR-së Sales Partner

Për mua, avantazhi kryesor i të punuarit me shitje të drejtpërdrejta, është fleksibiliteti i orëve të punës. Kombinimi i familjes dhe i karrierës nuk janë më problem. Nga njëra anë unë kam kohë për fëmijët e mi dhe nga ana tjetër unë mund të marr përsipër sfida kërkuese dhe profesionale. Cilësia e lartë e produkteve të LR-së dhe shkëmbimi ndërpersonal, për mua janë kombinim perfekt. Për më tepër, në shitjet e drejtpërdrejta, të gjithë kanë mundësinë të fillojnë një karrierë individuale. Gjithmonë më është dukur sfiduese të krijosh një skuadër, të marrësh përgjegjësi dhe të kontrollosh suksesin personal. Për më tepër, unë mendoj se është e rëndësishme që sistemi i pagave është transparent dhe i orientuar drejt performancës personale.

Si e mbështet LR-ja karrierën time?

Në biznesin e LR-së, LR-ja suporton drejtpërdrejt karrierën tuaj: 

  • Trajnim sistematik dhe programe të avancuara trajnimi

  • Servis individual 

  • Objektivi  - Promocioni  

  • Sistem stimulus tërheqës 

Në qoftë se keni pyetje rreth karrierës suaj në LR, ju lutem na kontaktoni! 

Na Kontaktoni!

Programi i njojes së LR-së është mjaft i përhapur!

Pse LR?

Vlera
Makina e kompanisëSistem shpërblimiNjohje
Histori suksesi

Produktet e LR-së

ZEITGARDProduktet e KatalogutAloe VeraMind MasterColostrumMicrosilverDeluxe

Koncepti i Yjeve

Guido Maria KretschmerCristina FerreiraKarolina KurkovaBruce Willis

Kompania LR

ZhvillimiShitje të DrejtpërdrejtaFondacioni LR GLOBAL KIDS FUND
Dr. Thomas StoffmehlThomas HeursenDr. Andreas LaabsPatrick Sostmann

Rrjeti me

TwitterFacebookXINGLinked inYoutubeInstagram

Anëtar i:

BDDBDIHVKESELDIA

Bashkëpunim me:

Mercedes-BenzVolkswagenPorscheDHLIASCSGS INSTITUT
FRESENIUS
DermatestZEITGARD