LR Partner
Registration

Shitje të drejtpërdrejta

Tek shitjet e drejtpërdrejta, produktet shiten nga partnerë të pavarur të biznesit. Kjo u lejon atyre të fitojnë të ardhura të kënaqshme. Madje, disa formojnë strukturë të mirëfilltë të biznesit të tyre dhe shndërrohen në të vetë-punësuar.

Sektori

Në rang botëror, rreth 70 milion njerëz janë përfshirë në mënyrë aktive në shitjet e drejtpërdrejta dhe sjellinm të ardhura prej 100 bilion US$ në vit.Lexo më tepër

Zhvillimi

Si shumë gjëra të tjera, shitjet e drejtpërdrejta erdhën në Europë nga ana tjetër e Atlantikut, por u zhvilluan diku tjetër.Lexo më tepër

Prespektivat

Janë shumë indikacione që tregojnë rëndësinë e shitjeve të drejtpërdrejta, e cila pritet të rritet në të ardhmen. Përfshirë....Lexo më tepër

Pse LR?

Vlera
Makina e kompanisëSistem shpërblimiNjohje
Histori suksesi

Produktet e LR-së

ZEITGARDProduktet e KatalogutAloe VeraMind MasterColostrumMicrosilverDeluxe

Koncepti i Yjeve

Guido Maria KretschmerCristina FerreiraKarolina KurkovaBruce Willis

Kompania LR

ZhvillimiShitje të DrejtpërdrejtaFondacioni LR GLOBAL KIDS FUND
Dr. Thomas StoffmehlThomas HeursenDr. Andreas Laabs

Rrjeti me

TwitterFacebookXINGLinked inYoutubeInstagram

Anëtar i:

BDDBDIHVKESELDIA

Bashkëpunim me:

Mercedes-BenzVolkswagenPorscheDHLIASCSGS INSTITUT
FRESENIUS
DermatestZEITGARD