LR Partner
Registration

Një dialog me Vlerë

Bazuar në një dialog intensiv me shkencëtarët kryesorë, ne implementojmë vazhdimisht gjetjet më të reja të kërkimeve tona në prodhimin e produkteve tona.

scientific advisory board seal en

Falë krijimit të Bordit tonë të Shkencës, (Prof. Kerscher, Prof. Clancy, Dr. Voss) janë implementuar materiale, analiza dhe studime profesionale dhe të qëndrueshme.

Me pak fjalë: një skuadër e përkushtuar dhe me objektiv të orientuar ekspertësh, të fokusuar në përsosmërinë e produkteve LR.

Bordi Shkencor mbështet LR-në në të gjitha aspektet:

  1. Selektimin dhe vlerësimin e materialeve inovative, në përputhje me standartet shkencore
  2. Përcaktim shkencor i konceptit, bazuar në rezultatet e fundit shkencore
  3. Planifikimi dhe implementimi i analizave shkencore, studimeve funksionale dhe vlerësimeve të ekspertëve.
  4. Identifikimi i fushave të reja të bizneisit

Ekspertët tanë të jashtëm në Bordin Skencor:

  • Prof. Dr. Robert Llewellyn Clancy: Profesor (i merituar) për imunologjinë dhe mikrobiologjinë në Universitetin e Newcastle, Australia. Ekspert në probiotik; focus në kërkimet e informacioneve rreth zorrëve.
  • Prof. Dr. Martina Kerscher: Shkencëtar i njohur në mbarë botën nga Universiteti Hamburg dhe profesori i parë dhe i vetëm për shkencën e kozmetikeve në Gjermani
  • Dr. Werner Voss: Themeluesi dhe Drejtori i Kompanisë Dermatest GmbH, Medical Research, në Mynih. Ekspert në dermatologji, alergji, venerologji dhe mjekësi mjedisi

Ekspertët tanë të brendshëm në zhvillimin e produktit:

  • Ms. Sabine Larsen-Vefring, Kryetar i Departamentit të Zhvillimit të Suplementeve Dietike (anëtari i vetëm Europian i bordit IASC)
  • Dr. Raimund Lierhammer, Kryetar i Departamentit të Zhvillimit të Produkteve të Kujdesit të Lëkurës dhe Zhvillues i Produkteve Microsilver dhe Nanogold
clancy


Prof. Dr. Robert Llewellyn Clancy

kerscher


Prof. Dr. Martina Kerscher

voss


Dr. Werner Voss

Anëtarët e Bordit Shkencor duke vizituar LR-në

Trego galerinë

Pse LR?

Vlera
Makina e kompanisëSistem shpërblimiNjohje
Histori suksesi

Produktet e LR-së

ZEITGARDProduktet e KatalogutAloe VeraMind MasterColostrumMicrosilverDeluxe

Koncepti i Yjeve

Guido Maria KretschmerCristina FerreiraKarolina KurkovaBruce Willis

Kompania LR

ZhvillimiShitje të DrejtpërdrejtaFondacioni LR GLOBAL KIDS FUND
Dr. Thomas StoffmehlThomas HeursenDr. Andreas Laabs

Rrjeti me

TwitterFacebookXINGLinked inYoutubeInstagram

Anëtar i:

BDDBDIHVKESELDIA

Bashkëpunim me:

Mercedes-BenzVolkswagenPorscheDHLIASCSGS INSTITUT
FRESENIUS
DermatestZEITGARD