Certifikata dhe Çmime

Shumë nga produktet tona inovative të suplementeve dietike dhe të kujdesit kanë marrë shumë çmime. 

LR-ja ka marrë çmime nga instituti i njohur INSTITUT FRESENIUS, për shembull: Më shumë se 50 produkte Aloe Vera kanë marrë gjithashtu vulën e cilësisë nga prestigjozja IASC

Vula e cilësisë së institutit SGS INSTITUT FRESENIUS

INSTITUT FRESENIUS Regular Quality Control

Që një produkt të marrë vulën e cilësisë nga INSTITUT FRESENIUS, testimi duhet të bëhet jo vetëm tek produktet. Vlerësimi i gjerë fillon me kontrollin e e lëndëve të para, përbërësit e produktit dhe vlerësimi i furnizuesve para testimit final të produktit.

Gjithashtu: Janë bërë kontrolle të rregullta edhe pas marrjes së vulës së cilësisë për të siguruar dhe treguar akoma cilësinë e lartë, për të cilën u fitua çmimi. 
SGS INSTITUT FRESENIUS çertifikoi: Colostrum dhe Aloe Vera Drinking Gel

Vizitoni faqen e tyre zyrtare për më shumë informacion: 

Të tjera institucione të cilat u kanë dhëne çmimin produkteve tona inovative të suplementeve dietike dhe kujdesit:

 

 

Dermatest

dermatest logo

Vula origjinale e DERMATEST® garanton njohjen e mënyrave të testimit, për të mirën e klientit dhe të prodhuesit. Vula çertifikon cilësinë e produkteve të testuara dhe të konfirmuara.

Vizitoni website-in e dermatest për më shumë informacione

Studimi i fuqisë së parfumeve

Në bashkëpunim të ngushtë me Dermatest, LR-ja ka zhvilluar një proçes për testimin e fuqisë së parfumeve. Studimi me titullin zyrtar “clinical-dermatological application test for fragrance strength” dëshmon fuqinë e madhe të parfumeve të LR-së. Ky studim ndihmoi në rihedhjen në treg të parfumeve më të suksesshëm në 2009.

IASC (Këshilli Ndërkombëtar Shkencor i Aloe-s )

Proud-member-IASC 1

IASC është një shoqatë ndërkombëtare jo fitimprurëse për industrinë e Aloe Vera-s, duke e promovuar atë. Me më shumë se 50 vula të cilësisë, së fundmi LR-ja (2011) mban numrin më të madh të produkteve të çertifikuara nga IASC, në të gjithë botën. Ajo që i bën produktet e LR-së kaq unike është p.sh përdorimi i përpunimit të ftohtë të Aloe Vera Gel-it.

Vizitoni website-in zyrtar të IASC-së për më shumë informacion

Çmime Ekstra

bsb platinum part
  • BSB çmime innovative për grupin Platinum  

  • Renditje në majë e parfumit të Bruce Willis në Duftstars 2011 nga  VKE [Shoqatë Gjermane për marketingun dhe shpërndarjen e produkteve kozmetike] 

  • Nr. 11 nga  Kompanitë më të mira të Marketingut 2010 

Anëtarët e LR-së

Pas çmimeve të produkteve të LR-së qëndron krenaria të jesh pjesë e organizatave të mëposhtme.

vke logo

LR-ja është e vetmja kompani, pjesë e Shoqatës Kozmetike VKE (që nga 2011) në të cilën marrin pjesë vetëm kompanitë më të njohura të industrisë.

Vizitoni faqen zyrtare të VKE-së për më tepër informacion

(copy 8)

bdih logo

LR-ja ka qenë gjithashtu anëtare e BDIH [Organizatë Gjermane për çertifikata] deri në Korrik 2011.

Vizitoni faqen zyrtare të BDIH për më tepër informacion 

Pse LR?

Vlera
Makina e kompanisëSistem shpërblimiNjohje
Histori suksesi

Produktet e LR-së

ZEITGARDProduktet e KatalogutAloe VeraMind MasterColostrumMicrosilverDeluxe

Koncepti i Yjeve

Guido Maria KretschmerCristina FerreiraKarolina KurkovaBruce Willis

Kompania LR

ZhvillimiShitje të DrejtpërdrejtaFondacioni LR GLOBAL KIDS FUND
Dr. Thomas StoffmehlThomas HeursenDr. Andreas Laabs

Rrjeti me

TwitterFacebookXINGLinked inYoutubeInstagram

Anëtar i:

BDDBDIHVKESELDIA

Bashkëpunim me:

Mercedes-BenzVolkswagenPorscheDHLIASCSGS INSTITUT
FRESENIUS
DermatestZEITGARD