LR Partner
Registration

Kërkimet dhe Zhvillimi në LR

Gjithmonë me drejtimin drejt vendosjes së tendencave, ne vazhdimisht investojmë në kërkime dhe zhvillime në zyrat tona në Ahlen. Bazuar në dialoge intensive me shkencëtarët më të mirë, ne implementojmë vazhdimisht gjetjet më të reja të kërkimeve dhe zhvillimet më të fundit në prodhimin e produkteve tona.

Produkte inovative

scientific advisory board seal en

Me krijimin e "Bordit shkencor " ne tani kemi më shumë njohuri profesionale në dispozicionin tonë. 

Një hap shumë i rëndësishëm në përmirësimin e mëtejshëm, që plotëson kërkesat e dy palëve, tuajën dhe tonën në lidhje me cilësinë dhe efektet e të gjitha produkteve LR.

Ekspertët tanë të brendshëm në zhvillimin e produktit:

  • Ms. Sabine Larsen-Vefring, Kryetar i Departamentit të Zhvillimit të Suplementeve Dietike (anëtari i vetëm Europian i bordit IASC) 

  • Dr. Raimund Lierhammer, Kryetar i Departamentit të Zhvillimit të Produkteve të Kujdesit të Lëkurës dhe Zhvillues i Produkteve Microsilver dhe Nanogold

Ekspertët tanë të jashtëm në Bordin Skencor:

  • Prof. Dr. Martina Kerscher (Hamburg University) 
  • Prof. Dr. Robert Llewellyn Clancy (University of Newcastle, Australia) 
  • Dr. Werner Voss (Dermatest, Münster) 

Bordi Shkencor i LR-së

Pse LR?

Vlera
Makina e kompanisëSistem shpërblimiNjohje
Histori suksesi

Produktet e LR-së

ZEITGARDProduktet e KatalogutAloe VeraMind MasterColostrumMicrosilverDeluxe

Koncepti i Yjeve

Guido Maria KretschmerCristina FerreiraKarolina KurkovaBruce Willis

Kompania LR

ZhvillimiShitje të DrejtpërdrejtaFondacioni LR GLOBAL KIDS FUND
Dr. Thomas StoffmehlThomas HeursenDr. Andreas Laabs

Rrjeti me

TwitterFacebookXINGLinked inYoutubeInstagram

Anëtar i:

BDDBDIHVKESELDIA

Bashkëpunim me:

Mercedes-BenzVolkswagenPorscheDHLIASCSGS INSTITUT
FRESENIUS
DermatestZEITGARD