Kozmetikë

Falë artit, teknologjisë dhe përbërësve, LR-ja ka venosur trende për lëkurën dhe trupin për shumë vjet. Zbuloni produktet më të shitura: Produktet e kujdesit për lëkurën me Microsilver, produkte të provuara anti-aging, produkte të çertifikuara të Aloe Vera-s, përkujdesje profesionale të një cilësie të lartë për flokët dhe produkte kozmetike të klasit të parë.

Kujdesi për lëkurën

Përqindja e lartë e Aloe Veras dhe substancave të tjera të mira në më shumë se 40 produkte me Aloe Vera, përmbushin të gjitha kërkesat për një lëkurë sa më të shëndetshme. Lexo më tepër

Kujdes funksional

MICROSILVER PLUS siguron një kujdes funksional për të gjithë trupin. Microsilver përmban anti-bakteriale duke i rregulluar dhe stabilizuar ato.Lexo më tepër

Kujdesi ndaj flokëve

LR nova pure është një kombinim i teknologjisë, cilësisë së lartë origjinalitetit. Me përbërësit inovativ “Kerashine Complex“. Lexo më tepër

Produktet Kozmetike

Përjetoni një dimension të ri make-up-i! LR Colours me të gjitha ngjyrat për përdorim të përditshëm - LR Deluxe me produkte për efekte magjike!Lexo më tepër

Pse LR?

Vlera
Makina e kompanisëSistem shpërblimiNjohje
Histori suksesi

Produktet e LR-së

ZEITGARDProduktet e KatalogutAloe VeraMind MasterColostrumMicrosilverDeluxe

Koncepti i Yjeve

Guido Maria KretschmerCristina FerreiraKarolina KurkovaBruce Willis

Kompania LR

ZhvillimiShitje të DrejtpërdrejtaFondacioni LR GLOBAL KIDS FUND
Dr. Thomas StoffmehlThomas HeursenDr. Andreas Laabs

Rrjeti me

TwitterFacebookXINGLinked inYoutubeInstagram

Anëtar i:

BDDBDIHVKESELDIA

Bashkëpunim me:

Mercedes-BenzVolkswagenPorscheDHLIASCSGS INSTITUT
FRESENIUS
DermatestZEITGARD