LR Partner
Registration

Kujdes special dhe i gjithanshëm

Microsilver Plus siguron një kujdesje funksionale për të gjith trupin – nga koka tek këmbët. Microsilver Plus ynë për kujdesje, ofron shumë avantazhe: Microsilver përmban anti-bakteriale, rregullon dhe stabilizon. Kombinimi me përbërës përkatës dhe minerale, maksimizon efektin e këtyre produkteve.

Mënyrat e aplikimit të Microsilver

Microsilver Products

Microsilver mund të gjendet në shumë produkte të kujdesit të trupit dhe lëkurës. Për këtë arsye, mund të përdoret në produktet e kujdesit për dhëmbët për të luftuar vështirësitë në frymëmarrje dhe për mishrat delikate. Në lëkurë, kremërat Microsilvern ndihmojnë për të luftuar papastërtitë e saj, hidratojnë lëkurën e dëmtuar dhe të thatë. Produktet Microsilver ndihmojnë gjithashtu kundër zbokthit dhe djersës.

Çfarë është Microsilver?

Microsilver është nano-porous silver (pudër argjendi, me një masë rreth 11.6 µms) me një sipërfaqe me strukturë sfungjeri. Ai përmban një numër shumë të madh anti-microbiologjik. Microsilver Plus është grupi i parë i produkteve kozmetike që përdoren për përmirësimin e lëkurës.

Pure Microsilver ka anti-bakterial, ka funksion rregullues dhe stabilizues. Duke u kombinuar me disa përbërës të tjerë si hydroxyapatite, Defensil, ectoine, ekstrakte mineralesh, efekti zgjerohet edhe më tej.

Microsilver Woman

 

Pse të kujdesemi për fytyrën me Microsilver-in e LR-së?

Shumë produkte konkuruese përdorin argjend koloidal (grimca metalike argjendi, kripëra argjendi dhe proteina argjendi). Microsilveri ynë, nano-porous silver,  me sipërfaqe të një strukture të argjendtë e me madhësinë e duhur të grimcave, vepron ekskluzivisht në sipërfaqe të të lëkurës. Ndryshe nga produktet e tjera të prodhuar me argjend, të cilat shpesh përdoren njësoj, nuk ka efekte anësore.

Zbuloni produktet tona funksionale me Aloe Vera!

Aloe Vera Functional Care
 • Aloe Vera Emergency Spray: më e mira e Aloe Vera-s plus 12 ekstrakte të tjera 

 • Aloe Vera Concentrate: xhel që përmban 90% Aloe Vera

 •  Aloe Vera with Propolis: me ekstrakte naturale të dyllit të bletëve

 • Aloe Vera Thermo Lotion: Locion për masazhe me efekt ngrohës 

 • Aloe Vera Dermaintense: me vitamina B12 

 • Aloe Vera MSM Body Gel: me gjethe bearberry & ekstrakte shelgu

 

 

Doni informacione të detajuara mbi produktet speciale të kujdesit me Aloe Vera??

Jeni të interesuar në shitjet e drejtpërdrejta të Microsilver Plus apo Aloe Vera-s?

Kujdesi funksional i LR-së

Microsilver Logo
Microsilver Basis Wirkstoffe en

 

Cdo produkt Microsilver Plus, përmban 3 elementë kryesor: 

 1. 1.     Argjend i pastër 

  2.     Përzierje Zinku 

  3.     Dexpanthenol

 

Cdo produkt Microsilver Plus: 

 • Është pa paraben (pa konservues) 

 • Është pa ngjyrues

 • Përmban 100% aromë natyrale

 

 

dermatest logo

Pse janë të rëndësishme testet?

Besimi është i mirë, por kontrolli akoma më shumë. Rreth 300,000 partnerë në të gjithë botën besojnë në pretendimin tonë “Produkte me standartet e cilësisë Gjermane”. Institute të jashtme dhe shumë studime theksojnë performancën e shkëlqyer të LR-së. Kjo është arsyeja se pse shumë nga produket tona u nënshtrohen inspektimeve nga institute të pavarura si SGS INSTITUT FRESENIUS, Dermatest dhe IASC. LR-ja nuk bën kurrë kompromis me cilësinë! 

aloe vera special care Logo

Pse LR?

Vlera
Makina e kompanisëSistem shpërblimiNjohje
Histori suksesi

Produktet e LR-së

ZEITGARDProduktet e KatalogutAloe VeraMind MasterColostrumMicrosilverDeluxe

Koncepti i Yjeve

Guido Maria KretschmerCristina FerreiraKarolina KurkovaBruce Willis

Kompania LR

ZhvillimiShitje të DrejtpërdrejtaFondacioni LR GLOBAL KIDS FUND
Dr. Thomas StoffmehlThomas HeursenDr. Andreas Laabs

Rrjeti me

TwitterFacebookXINGLinked inYoutubeInstagram

Anëtar i:

BDDBDIHVKESELDIA

Bashkëpunim me:

Mercedes-BenzVolkswagenPorscheDHLIASCSGS INSTITUT
FRESENIUS
DermatestZEITGARD