Rimel, buzëkuq, bukuri...

Make-up ka qënë një traditë prej vitesh në LR. Vitet e shumta të eksperiencës, kombinuar me njohuritë e stafit tonë, na lejon të ofrojmë produktet kozmetike më të mira në historinë e LR-së. LR Colours dhe LR Deluxe – dy grupe me formula unike dhe produkte inovative. 

LR-ja i siguron këto formula nga furnizuesit kryesor, sidomos nga Italia – lider në tregun e produkteve kozmetike. 

Më të mirat e LR-së:

Colours Woman
 • Rimel kundra ujit 

 • Hije minerale për sytë (dyshe) 

 • Buzëkuq me vitaminë E 

 • Make-up plot ndriçim

 • Kutia e heqjes së manikyrit

 

 

LR Colours: Make-up dhe rimel të përditshme

Colours Prdoucts
 • Ngjyra perfekte për çdo tip të lëkurës 

 • Cilësi mineralesh* 

 • Përbërje e butë, pa paraben apo vajra minerale

 

 

LR Deluxe: Cilësia më e mirë e rimelit dhe e make-up

Deluxe Products
 • Për një grim mahnitës 

 • Cilësia më e mirë 

 • Make-up me një kordinim perfekt në përbërje 

 • Produkte me efekte magjike

 

 

Jeni të interesuar në produktet tona të make-up?

Make-up të LR-së janë:

Cdo të thotë “cilësi mineralesh”?

Në produktet me pudër minerale, pigmentet natyrale minerale përdoren në vend të talkut. Ju përfitoni:

 • Pa vajra sintetik

 • Pa silikon 

 • Pa aromë

 

 

Pse LR?

Vlera
Makina e kompanisëSistem shpërblimiNjohje
Histori suksesi

Produktet e LR-së

ZEITGARDProduktet e KatalogutAloe VeraMind MasterColostrumMicrosilverDeluxe

Koncepti i Yjeve

Guido Maria KretschmerCristina FerreiraKarolina KurkovaBruce Willis

Kompania LR

ZhvillimiShitje të DrejtpërdrejtaFondacioni LR GLOBAL KIDS FUND
Dr. Thomas StoffmehlThomas HeursenDr. Andreas Laabs

Rrjeti me

TwitterFacebookXINGLinked inYoutubeInstagram

Anëtar i:

BDDBDIHVKESELDIA

Bashkëpunim me:

Mercedes-BenzVolkswagenPorscheDHLIASCSGS INSTITUT
FRESENIUS
DermatestZEITGARD