LR Partner
Registration

Standarti i cilësisë Gjermane

Në LR çdo gjë krijohet për të rritur cilësinë e jetesës: motoja „More Quality for your Life“ dhe të bërit më të shëndetshme jetën e çdo individi janë qëllimet tona. Kjo nuk realizohet vetëm duke përdorur produktet tona të cilësisë së lartë të sektorit të bukurisë dhe shëndetit, por edhe me ndihmën e Modelit të Marketingut të LR-së, që i jep mundësi çdokujt të ndryshojë jetën. Cilësia e LR-së vjen nga të gjitha aspektet, që nga zhvillimi i produkteve dhe deri tek shërbimi i klientit. Sigurisht që këto arritje nuk i konfirmojmë vetëm ne, por edhe shumë sektorë të jashtëm shërbimi me të cilët ne bashkëpunojmë. Në këtë kuadër për ne marrin një rëndësi të veçantë një sërë çështjesh sociale.

Lëndët e para dhe furnizuesit tanë

aloe-blatt

LR-ja i kushton rëndësi të madhe gjetjes së lëndës së parë të cilësisë së lartë, sigurisht pa lënë mënjanë zbulimet e fundit të kërkimeve shkencore. Kështu, ne bashkëpunojmë me furnitorë që na sigurojnë lëndën e parë. Në këtë rast standarti ynë është shumë i lartë pasi furnitorë janë vazhdimisht nën kontrollin tonë të rreptë. Ne i kushtojmë shumë rëndësi përdorimit të lëndës së parë të papërpunuar dhe shqyrtojmë para hedhjes në treg përbërjen e çdo produkti të LR-së. Të gjitha lëndët e para i nënshtrohen një plani të detajuar kontrolli dhe më pas bëhet dokumentimi i rezultatit të çdo analize përpara se produkti të hidhet në treg.

LR-ja i kushton rëndësi të madhe gjetjes së lëndës së parë të cilësisë së lartë, sigurisht pa lënë mënjanë zbulimet e fundit të kërkimeve shkencore. Kështu, ne bashkëpunojmë me furnitorë që na sigurojnë lëndën e parë. Në këtë rast standarti ynë është shumë i lartë pasi furnitorë janë vazhdimisht nën kontrollin tonë të rreptë. Ne i kushtojmë shumë rëndësi përdorimit të lëndës së parë të papërpunuar dhe shqyrtojmë para hedhjes në treg përbërjen e çdo produkti të LR-së. Të gjitha lëndët e para i nënshtrohen një plani të detajuar kontrolli dhe më pas bëhet dokumentimi i rezultatit të çdo analize përpara se produkti të hidhet në treg.

Përpunimi dhe Prodhimi

Një pjesë të madhe të produkteve tona i prodhojmë në fabrikën tonë në Ahlen të Gjermanisë. Për produkte të caktuara ne bashkëpunojmë me kompani të huaja, p.sh një pjesë e produkteve kozmetike dekorative prodhohen në Itali, vend i njohur në mbarë botën për kozmetikën dekorative të një niveli të lartë. Gjithashtu edhe në këtë rast vlen pretendimi ynë „Made in Germany“. Kështu Italia është bashkëpunëtori më i mirë për këtë sektor, falë eksperiencës së saj shumëvjeçare në këtë sektor. Sigurisht që edhe në këtë aspekt kemi një përgjegjësi të lartë shoqërore dhe p.sh që përpara se të hynte në fuqi ligji europian për ndalimin e testimit të produkteve te kafshët, ne kemi testuar çdo produkt kozmetik direkt tek njerëzit.

aloe gel production

Me Dr. Andreas Klein, drejtoreshë e Research & Development (R&D), Sabine Larsen-Vefring, drejtoreshë e Quality Assurance (QA) dhe R&D Nutritions, bordi europian i IASC dhe Dr. Raimund Lierhammer, drejtor i R&D dhe QA dhe zhvilluesi i teknologjisë së Microsilverit në kozmetikë, kërkimit të Nanogoldit kemi krijuar një ekip të shkëlqyer ekspertësh. Kjo mbështet sigurisht edhe nga puna e Bordit Këshillimor Shkencor, ku një falenderim i veçantë shkon për ekspertët dhe kërkuesit tonë të jashtëm si psh, i cili punon me përkushtim dhe profesionalizëm në përsosjen e produkteve të LR-së.

Të interesuar për produktet e LR-së?

Cilësia vjen nga njohuritë

Punonjësit e LR-së janë një skuadër që kanë njohuri për zhvillimin e produktit.

larsen

Ms. Sabine Larsen-Vefring, Kryetare e Departamentit të Zhvillimit të Suplementeve Dietike (anëtarja e vetme Europiane në bordin e IASC)

lierhammer

Dr. Raimund Lierhammer, Kryetar i Departamentit të Zhvillimit të Produkteve të Kujdesit të Lëkurës dhe Zhvillues i Produkteve Microsilver dhe Nanogold.

Pse LR?

Vlera
Makina e kompanisëSistem shpërblimiNjohje
Histori suksesi

Produktet e LR-së

ZEITGARDProduktet e KatalogutAloe VeraMind MasterColostrumMicrosilverDeluxe

Koncepti i Yjeve

Guido Maria KretschmerCristina FerreiraKarolina KurkovaBruce Willis

Kompania LR

ZhvillimiShitje të DrejtpërdrejtaFondacioni LR GLOBAL KIDS FUND
Dr. Thomas StoffmehlThomas HeursenDr. Andreas Laabs

Rrjeti me

TwitterFacebookXINGLinked inYoutubeInstagram

Anëtar i:

BDDBDIHVKESELDIA

Bashkëpunim me:

Mercedes-BenzVolkswagenPorscheDHLIASCSGS INSTITUT
FRESENIUS
DermatestZEITGARD