LR Partner
Registration

Ushqime

Gama e produkteve të suplementeve ushqimore të LR-së përputhet me nevojat e konsumatorëve. Zhvillimi i këtyre produkteve përqëndrohet tek përbërësit e vlefshëm dhe përpunimi i kujdesshëm.

Aloe Vera

Aloe Vera Drinking Gel me Mjaltë dhe Pjeshkë kanë fituar nga instituti prestigjoz FRESENIUS, vulën e cilësisë - unike në treg.Lexo më tepër

Mind Master

Më pak stres,më shumë performancë! Mind Master me formulën Green Energy, neutralizon stresin dhe krijon energji të re për trupin dhe shpirtin.Lexo më tepër

Mbrojtja

Produktet e LR-së pëtr familjen si Colostrum, Cistus Incanus dhe Probiotic12, sigurojnë mbrojtjen e trupit në mënyra të ndryshme. Lexo më tepër

Silueta

Programi i LR Figuactiv, ju mundëson të përmirësoni linjat tuaja. Më të mirat: Shakes, supat dhe baretat mund të zëvendësojnë një vakt kryesor. Lexo më tepër

Ushqimet Bazë

Trupi ka nevojë për një dietë të mirë-balancuar me vitamina, minerale, gjurmë elementësh dhe kimikate sekondare për një mënyrë jetese të shëndetshme.Lexo më tepër

Suport Special

Është i njohur fakti se: Për të patur një shëndet dhe mirëqënie të mirë, trupi i njeriut duhet t'i marrë suplementet ushqimore të nevojshme.Lexo më tepër

Plakje vitale

LR-ja ka zhvilluar produktet Reishi Plus dhe Woman Phyto activ, të cilat mbështesin vitalitetin tuaj edhe në një moshë të madhe. Lexo më tepër

Pse LR?

Vlera
Makina e kompanisëSistem shpërblimiNjohje
Histori suksesi

Produktet e LR-së

ZEITGARDProduktet e KatalogutAloe VeraMind MasterColostrumMicrosilverDeluxe

Koncepti i Yjeve

Guido Maria KretschmerCristina FerreiraKarolina KurkovaBruce Willis

Kompania LR

ZhvillimiShitje të DrejtpërdrejtaFondacioni LR GLOBAL KIDS FUND
Dr. Thomas StoffmehlThomas HeursenDr. Andreas Laabs

Rrjeti me

TwitterFacebookXINGLinked inYoutubeInstagram

Anëtar i:

BDDBDIHVKESELDIA

Bashkëpunim me:

Mercedes-BenzVolkswagenPorscheDHLIASCSGS INSTITUT
FRESENIUS
DermatestZEITGARD