LR Partner
Registration

Aloe Vera: vërtetë multi-funksionale

Zambaku i shkretëtirës Aloe Vera është kujtivuar për qindra vite prej përbërësve të shumtë të saj. E çmuar për njerëzit është sidomos Aloe Vera Barbadensis Miller, xheli i pastër i së cilës përdoret për Aloe Vera Drinking Gels të LR-së.

Aloe Vera Drinking Gel – cilësi autentike nga LR

10 years Aloe Vera

Për të arritur gjithmonë standartet më të larta të cilësisë, ne përdorim vetëm materialet më të mira. Për kultivimin e tyre, ne shmangim plotësisht përdorimin e pesticideve apo kimikateve të tjera. Të gjitha hapat e tjera të proçesit, garantojnë gjithashtu cilësi të lartë - e treguar kjo nga inspektimet e rregullta të ndjekura nga institutet SGS INSTITUT FRESENIUS dhe IASC

Aloe Vera Drinking Gel - ekskluzivsht në LR :

  • Aloe Vera Drinking Gel “Original Honey”: Klasikja me mjaltë
  • Aloe Vera Drinking Gel “Aromatic Peach”: Me aromë të freskët dhe natyrale të pjeshkës

Aloe Vera Drinking Gel vjen në forma të ndryshme:

Aloe Vera Drinking Gel ”Intense Sivera“: me ekstrakte natyrale të hithrës
Aloe Vera Drinking Gel ”Active Freedom“: me vitaminë E 

Lexoni më shumë në Katallog

Përfitimet nga Aloe Vera Drinking Gels:

  • Prodhuar ekskluzivisht në Gjermani
  • Prodhuar ekskluzivisht me xhelin e pastër, pa aloin*
  • Përmbajtje e lartë e Aloe Vera-s
  • Me mjaltë dhe aromë pjeshke natyrale
  • Proces i butë i prodhimit
  • Çertifikuar nga SGS INSTITUT FRESENIUS dhe IASC
  • Pa ngjyrues

*Përmbajtja e Aloinit <0.1 mg/kg (ppm)

Do donit të përfitonit nga xheli jonë Aloe Vera Drinking Gels?


Lexoni më shumë për Aoe Vera-n

www.AloeVera-Symposium.com

Vula e Cilësisë së SGS INSTITUT FRESENIUS:

INSTITUT FRESENIUS Regular Quality Control

Për të garantuar cilësi në një kohë të gjatë, LR-ja ka caktuar një institut vërtet strikt dhe të pavarur, për të testuar në mënyrë të rregullt si Aloe Vera ma Mjalt ashtu edhe Aloe Vera me Pjeshë.

Cfarë teston instituti SGS INSTITUT FRESENIUS ?

IASC (Këshilli Shkencëtar Ndërkombëtar i Aloes):

IASC Siegel

IASC-ja është bashkimi ndërkombëtar i tregut të Aloe Vera-s. Të gjitha pijet me Aloe Vera kanë fituar vulën e cilësisë nga IASC.

Vizitoni faqen zyrtare të IASC 

 

Aloe Blatt

Pse LR?

Vlera
Makina e kompanisëSistem shpërblimiNjohje
Histori suksesi

Produktet e LR-së

ZEITGARDProduktet e KatalogutAloe VeraMind MasterColostrumMicrosilverDeluxe

Koncepti i Yjeve

Guido Maria KretschmerCristina FerreiraKarolina KurkovaBruce Willis

Kompania LR

ZhvillimiShitje të DrejtpërdrejtaFondacioni LR GLOBAL KIDS FUND
Dr. Thomas StoffmehlThomas HeursenDr. Andreas Laabs

Rrjeti me

TwitterFacebookXINGLinked inYoutubeInstagram

Anëtar i:

BDDBDIHVKESELDIA

Bashkëpunim me:

Mercedes-BenzVolkswagenPorscheDHLIASCSGS INSTITUT
FRESENIUS
DermatestZEITGARD