Mbrojtje - Përgatituni

Ju mund ta mbështetni në mënyrë perfekte mirëqënien tuaj me produktet tona për familje si: Colostrum, Cistus Incanus dhe Priobiotic12. 

Colostrum – Fuqia elementare e orëve të para

Colostrum Products

Për produktin e LR-së Colostrum, ne përdorim qumështin e lopës - e ashtuquajtur "colostral milk". Ajo prodhohet vetëm në orët e para pas lindjes së viçit. Ky qumësht i siguron viçave të porsalindur gjithçka që u nevojitet.

Kriteret e cilësisë së Colostrum:

 1. Përdorim ekskluziv i qumështit të 12 orëve të para.
 2. Ekskluzivisht nga lopët e Gjermanisë, Austrisë dhe Zvicrës.
 3. Colostrum-i i parë në treg me vulën e cilësisë së SGS INSTITUT FRESENIUS
 4. Të gjitha produktet janë pa konservues

Probiotic12: Bakterie Probiotic për mirëqënien tuaj

Pro Biotic Product

Bakteriet Probiotic mund të jenë të 400 llojeve të ndryshme. Miliona nga këto bakterie popullojnë zorrët tona. Mirëqënia fizike e njeriut varet nga një bilanc natyral dhe korrekt i këtyre bakterieve.

Pse janë speciale Probiotic12 të LR-së?

 1. 1 bilion bakterie probiotic për kapsulë
 2. 12 lloje të ndryshme bakteriesh
 3. Prodhim i lecensuar i kapsulimit
 4. Pa laktozë
 5. Formula e Pro12: në pritje të marrjes së patentës, ekskluzivisht nga LR!

Cistus Incanus: Me fuqinë e Cistus-it të egër

Cistus Products

Cistus Incanus ose "grey-haired rockrose" është një shkurre e vogël aromatike, e cila rritet përgjithësisht në tokat e pasura me magnez në Europën Jugore.

 • Cistus Incanus Sprai – ideale për me vete. 

 • Cistus Incanus Kapsula – me vitaminë C dhe Zink 

 • Cistus Incanus Çaj – I shijshëm dhe çlodhës

Pse është speciale Cistus Incanus e LR-së?

 1. Përdorim i pasur, gjethe të freskëta 

 2.  Vetëm nga bimë të egra 

 3. Jo përpunime gjenetike

 

Dëshironi të përfitoni nga Colostrum, Cistus Incanus and Priobiotic12?

Atëherë na kontaktoni ju lutem!

Produktet mbrojtëse të LR-së

Vula e cilësisë së SGS INSTITUT FRESENIUS:

Fresenius Logo

Për të garantuar cilësinë për një kohë të gjatë, LR-ja ka caktuar një institut vërtet strikt dhe të pavarur, për të testuar në mënyrë të rregullt produktet si: Colostrum Pearls, Colostrum Direct dhe Colostrum Compact. 

 

Cfarë teston instituti SGS INSTITUT FRESENIUS?

Cistus Pflanze

Pse LR?

Vlera
Makina e kompanisëSistem shpërblimiNjohje
Histori suksesi

Produktet e LR-së

ZEITGARDProduktet e KatalogutAloe VeraMind MasterColostrumMicrosilverDeluxe

Koncepti i Yjeve

Guido Maria KretschmerCristina FerreiraKarolina KurkovaBruce Willis

Kompania LR

ZhvillimiShitje të DrejtpërdrejtaFondacioni LR GLOBAL KIDS FUND
Dr. Thomas StoffmehlThomas HeursenDr. Andreas Laabs

Rrjeti me

TwitterFacebookXINGLinked inYoutubeInstagram

Anëtar i:

BDDBDIHVKESELDIA

Bashkëpunim me:

Mercedes-BenzVolkswagenPorscheDHLIASCSGS INSTITUT
FRESENIUS
DermatestZEITGARD