LR Partner
Registration

Mind Master – Më pak stres, më shumë performancë!

Mind Master Flaschen

Mind Master Brain & Body Performance Drink

Master Mind është produkti i parë në botë i dedikuar tërësisht çështjes së stresit. Stresi fizik neutralizohet dhe prodhohet energji re dhe e freskët për trupin dhe mendjen. Sa më gjatë të përdoret aq më shumë jep efikasitet dhe energji – tashmë tepër e thjeshtë me Mind Master!

Doza e rekomanduar: 80 ml çdo ditë

Formula me përbërës të veçantë aktivë

Në sajë të kombinimit të substancave të reja aktive me Mind Master kemi arritur dy qëllime të rëndësishme:

stress

 

1. Më pak stres me Mind Master


Stresi krijon në trupin tonë energji negative në formën e radikaleve të lira të rrezikshme.
Këto radikale të lira neutralizohen efektivisht nga koordinimi i veçantë i antioksidantëve.

 

performance

2.  Më shumë performancë me Mind Master


Mikroelementët e Green Energy Formula sigurojnë që të stimulohet prodhimi i energjisë fizike dhe mendore.
Dëshironi të përfitoni nga Mind Master?

Atëherë na kontaktoni ju lutem!

Mind Master Schriftzug

Risi Botërore - ekskluzivisht nga LR  • Më shumë performancë
  • Qëndrim më të gjatë
  • Përqëndrim më i mirë
green formula

Efektet e Green Energy Formula*:


  • Neutralizimi i stresit oksidativ
  • Mbrojtje të qelizave të trupit
  • Më shumë energji për trupin dhe mendjen*Vërtetuar nga studimet shkencore të LR-së.

Stresi:

Stresi ka një ndikim të drejtëpërdrejtë në proceset tona fizike. Ne e ndjejmë shpejt rënien e fuqisë. Ne ndihemi të lodhur dhe nuk mund të përqëndrohemi aq mirë. Megjithatë me ndihmën e mikroelementeve ne mund të bëjmë diçka specifike kundër saj.
Pse LR?

Vlera
Makina e kompanisëSistem shpërblimiNjohje
Histori suksesi

Produktet e LR-së

ZEITGARDProduktet e KatalogutAloe VeraMind MasterColostrumMicrosilverDeluxe

Koncepti i Yjeve

Guido Maria KretschmerCristina FerreiraKarolina KurkovaBruce Willis

Kompania LR

ZhvillimiShitje të DrejtpërdrejtaFondacioni LR GLOBAL KIDS FUND
Dr. Thomas StoffmehlThomas HeursenDr. Andreas LaabsPatrick Sostmann

Rrjeti me

TwitterFacebookXINGLinked inYoutubeInstagram

Anëtar i:

BDDBDIHVKESELDIA

Bashkëpunim me:

Mercedes-BenzVolkswagenPorscheDHLIASCSGS INSTITUT
FRESENIUS
DermatestZEITGARD