Yje dhe parfume

LR është shndërruar në një partner kryesor në dizajnin e aromave në mbarë botën. LR ka fituar besimin e shumë yjeve në krijimin e aromave të tyre shumë personale. Vlen për t’u përmendur Bruce Willis, gruaja e tij Emma Heming-Willis ose Karolina Kurkova - ata të gjithë janë pjesë e familjes Starbox, së bashku me të këndshmen Cristina Ferreira nga Portugalia dhe stilistin Guido Maria Kretschmer.

Koncepti i parfumeve

Pika kulmore e të gjitha parfumeve të LR-së është cilësia ekselente, përbërësit më të mirë, përqindje e lartë parfumi dhe...Lexo më tepër

Guido Maria Kretschmer

Stilisti ynë i preferuar shndërrohet në dizenjues aromash. Ekskluzivisht me LR Guido Maria Kretschmer hedh në treg dy aroma elegante.Lexo më tepër

Cristina Ferreira

Historia e suksesit të Portugalisë vazhdon: Prezantuesja energjike, shumë e dashur për publikun Cristina Ferreira tashmë magjeps të gjithë botën me aromën e saj.Lexo më tepër

Karolina Kurkova

Një nga supermodelet më të suksesshme në botë. Ekskluzivisht nga LR, Karolina Kurkova prezanton aromën e saj të parë. Lexo më tepër

Bruce Willis

Sukses tek DUFTSTARS 2011: Parfumi i Bruce Willis ishte një nga tre më të mirët e kategorisë “Lifestyle Men”.Lexo më tepër

Emma Heming-Willis

Zhytuni në koleksionin vezullues të aromave nga Emma Heming Willis – Lightning Collection me tre aroma individuale që do t’ju magjepsin!Lexo më tepër

LR scents with Swarovski® Crystals

Fragrance expertise and direct marketing competence meets craftsmanship and crystal expertise. The Lightning Collection is decorated with Swarovski® Crystals.Lexo më tepër

Pse LR?

Vlera
Makina e kompanisëSistem shpërblimiNjohje
Histori suksesi

Produktet e LR-së

ZEITGARDProduktet e KatalogutAloe VeraMind MasterColostrumMicrosilverDeluxe

Koncepti i Yjeve

Guido Maria KretschmerCristina FerreiraKarolina KurkovaBruce Willis

Kompania LR

ZhvillimiShitje të DrejtpërdrejtaFondacioni LR GLOBAL KIDS FUND
Dr. Thomas StoffmehlThomas HeursenDr. Andreas Laabs

Rrjeti me

TwitterFacebookXINGLinked inYoutubeInstagram

Anëtar i:

BDDBDIHVKESELDIA

Bashkëpunim me:

Mercedes-BenzVolkswagenPorscheDHLIASCSGS INSTITUT
FRESENIUS
DermatestZEITGARD