LR Partner
Registration

ZEITGARD Anti-Age Management

Një zgjidhje gjithëpërfshirëse që kombinon disa procese për bukuri të përjetshme

Gjithmonë njerëzit kanë dëshiruar rini të përjetshme dhe bukuri. ZEITGARD Anti-Age Management i integruar ndihmon në ndalimin e kohës dhe ruan freskinë e lëkurës suaj. ZEITGARD është i projektuar posaçërisht për përdorim profesional në shtëpi. Ai mbështetet në teknologji inovative të njohura më parë vetëm në sallonet e bukurisë. Në vetëm tre hapa të thjeshtë ju do të arrini rezultate të qëndrueshme. Filloni me pastrim të plotë të fytyrës, duke e përgatitur lëkurën tuaj për kujdesin e mëtejshëm. Kjo pasohet nga një trajtim anti-age i cili qetëson rrudhat e lëkurës dhe stimulon përthithjen në shtresat më të thella të lëkurës, duke dhënë një efekt të dukshëm dhe të menjëhershëm. Hapi i fundit i jep lëkurës kujdesin specifik që kontribuon në rigjenerimin dhe që ofron një pamje të re dhe të freskët për një kohë të gjatë. Mos prisni më gjatë për të kthyer kohën prapa tani. Merrni bukurinë në duart tuaja me ZEITGARD.

Zeitgard Logo

A jeni të intreresuar për produktin e ri ZEITGARD

Njihuni!

Cleansing System

Nje menaxhim i qëndrueshëm anti – age fillon me një pastrim të butë, duke i dhënë lëkurës një efekt të këndshëm.Lexo më tepër

Anti-Age System

Trajtimi i nxehtë / i ftohtë i qetëson rrudhat dhe përgatit lëkurën më së miri për kujdesin e mëposhtëm.Lexo më tepër

Care System

Kujdesi special i individualizuar depërton në mënyrë të përkryer në lëkurë, duke dhënë efektet e duhura. Lexo më tepër

Anti-Aging Info

Lexo më tepër

Pse LR?

Vlera
Makina e kompanisëSistem shpërblimiNjohje
Histori suksesi

Produktet e LR-së

ZEITGARDProduktet e KatalogutAloe VeraMind MasterColostrumMicrosilverDeluxe

Koncepti i Yjeve

Guido Maria KretschmerCristina FerreiraKarolina KurkovaBruce Willis

Kompania LR

ZhvillimiShitje të DrejtpërdrejtaFondacioni LR GLOBAL KIDS FUND
Dr. Thomas StoffmehlThomas HeursenDr. Andreas Laabs

Rrjeti me

TwitterFacebookXINGLinked inYoutubeInstagram

Anëtar i:

BDDBDIHVKESELDIA

Bashkëpunim me:

Mercedes-BenzVolkswagenPorscheDHLIASCSGS INSTITUT
FRESENIUS
DermatestZEITGARD