Kontakt

Ju lutemi vendosni të dhënat tuaja në mënyrë që t’ju kontaktojmë.

Pyetje në lidhje me kompaninë
Pyetje në lidhje me produktet e LR-së
Të interesuar në shitjen e produkteve
Të interesuar në të ardhura financiare ekstra
Znj. Z.
telefon e-mail
po jo
Bie dakord që të dhënat e mia personale të përdoren nga kompania dhe bashkëpunëtorë të LR-së në afërsi të zonës ku banoj. Ju garantojmë se të dhënat tuaja do të mbeten krejtësisht konfidenciale dhe nuk do të shpërndahen pa lejën tuaj.

* Fusha e kërkuar

Pse LR?

Vlera
Makina e kompanisëSistem shpërblimiNjohje
Histori suksesi

Produktet e LR-së

ZEITGARDProduktet e KatalogutAloe VeraMind MasterColostrumMicrosilverDeluxe

Koncepti i Yjeve

Guido Maria KretschmerCristina FerreiraKarolina KurkovaBruce Willis

Kompania LR

ZhvillimiShitje të DrejtpërdrejtaFondacioni LR GLOBAL KIDS FUND
Dr. Thomas StoffmehlThomas HeursenDr. Andreas Laabs

Rrjeti me

TwitterFacebookXINGLinked inYoutubeInstagram

Anëtar i:

BDDBDIHVKESELDIA

Bashkëpunim me:

Mercedes-BenzVolkswagenPorscheDHLIASCSGS INSTITUT
FRESENIUS
DermatestZEITGARD