Politika e privatësisë së LR-Health-Beauty.Systems (LR)

Ruajtja e privatësisë dhe të dhënave tuaja personale janë me shumë rëndësie për ne. Trajtimi i ligjshëm dhe i përgjegjshëm i të dhënave tuaja janë një pjesë thelbësore e politikës së korporatës sonë. Kjo përfshin informacione të plota në të dhënat tuaja të ruajtura. Qëllimi ynë është t’ju sigurojmë konfidencialitet dhe siguri. Ne jemi për t’ju informuar rreth natyrës, mundësisë dhe qëllimin e mbledhjes dhe përdorimit të të dhënave tuaja.

 Mbledhja e të dhënave personale

Ne nuk mbledhim të dhënat personale nëpërmjet hapësirave të dukshme të faqes së internetit (pa e nevojën e kyçjes “login-in”) siç janë emrat, adresat, numrat e telefonit, e-mail ose adresat e IP- duke përjashtuar si më poshtë:

1.1 Hedhjen e të dhënave në formularin e kontaktit
Hedhja e te dhënave tuaja në formularin e kontaktit të kësaj faqeje interneti ose dorëzimi i të dhënave tuaja nëpërmjet postës elektronike është vullnetare. Ne ruajmë dhe përpunojmë këto të dhëna për t’ju përgjigjur kërkesave tuaja me informacionin e nevojshëm. Nëse do të ishit të interesuar për t’u bërë bashkëpunëtorë në sistemin e shitjeve në LR, ne do të ruajmë dhe përpunojmë të dhënat tuaja me qëllim promocionin dhe impenjimin e pozicionit të bashkëpunëtorëve tuaj në sistemin e shitjeve dhe duke percjellë respektivisht në kompanitë filiale përkatëse shitjet e bashkepunëtorëve në sistemin e shitjes në LR, për të mundësuar përpunimin e kërkesave tuaja.

1.2 Etracker / Cookies  
Për qëllime statistikore të dhënat janë mbledhur dhe ruajtur në këtë faqe duke përdorur teknologji nga Gmbh etracker(www.etracker.com). Profilet e përdoruesve janë gjeneruar nga këto të dhëna me anë të një pseudonimi.Cookies mund të përdoren për këtë qëllim. Cookies jane dosje tekstesh të vogla të cilat janë të ruajtura në kompiuterin tuaj. Cookies mundësojne pranimin e kërkimit në internet. Pa miratimin e saktë të përdoruesit, mbledhja e të dhënave me teknologjinë etracker nuk përdoret për të identifikuar vizitorët e faqes së internetit dhe nuk do të jetë i lidhur me të dhënat personale nëpërmjet mbajtësit të pseudonimit. Ruajtja e të dhënave është vlerësuar eksuzivisht për qëllime statistikore; nuk do të ketë zbulim nga një palë e tretë për përdorim komercial ose jo komercial. Mbledhja dhe ruajtja e të dhënave mund të sprapset në çdo kohë me efekt në të ardhmen; ju gjithashtu mund të ndryshoni para-vendosjen e kërkimit tuaj në mënyre që cookies të refuzohen.

1.3 Shpërndarjen e informacionit te palët e treta 
Pavarësisht nga përjashtimet e mësipërme kur regjistroni të dhënat në formularin e kontaktit, ne nuk do të zbulojmë të dhënat tuaja personale te palët e treta. Në veçanti, nuk do të ndërmarrim asnjë adresë ose të dhënë biznesi. Të dhënat tuaja do të përpunohen nga ne ose ofruesit e shërbimeve të cilët ofrojnë shërbime IT.

2. Siguria 
Ne kemi ndërmarrë teknikën e duhur dhe masa sigurie organizative për të mbrojtur të dhënat tuaja personale ndaj fshirjes së pakërkuar dhe të paligjshme, ndryshimi ose humbja ndaj zbulimit ose aksesit të paautorizuar.

3. Lidhjet 
Ne nuk jemi përgjegjës për faqet ku lidhemi me personat dhe kompanitë e tjera. Politika përkatëse e privatësisë vlen dhe për trajtimin e të dhënave tuaja personale në këto faqe interneti.

4. Hyrja e kushteve të përdorimit 
Ju mund të keni informacion për mbrojtjen e të dhënave në këtë faqe në çdo kohë. Ne do të publikojmë ndryshimet e ardhshme në lidhje me kushtet tona të përdorimit dhe mbrojtjes së informacionit të të dhënave në këtë faqe. Adresa e internetit e kësaj faqeje është: lr-health-beauty.systems/al/Datenschutz

5. Keni ndonjë pyetje apo kërkesë? 
Ne përparojmë duke dëgjuar nga ju pyetje dhe sugjerime lidhur me politikën e privatësisë e cila është shumë e rëndësishme për ne. Ju lutemi të mos hezitoni të na kontaktoni në datenschutz@lr-health-beauty.systems

 

LR-Health-Beauty.Systems. Ndryshimi fundit në 01 janar 2012  

Pse LR?

Vlera
Makina e kompanisëSistem shpërblimiNjohje
Histori suksesi

Produktet e LR-së

ZEITGARDProduktet e KatalogutAloe VeraMind MasterColostrumMicrosilverDeluxe

Koncepti i Yjeve

Guido Maria KretschmerCristina FerreiraKarolina KurkovaBruce Willis

Kompania LR

ZhvillimiShitje të DrejtpërdrejtaFondacioni LR GLOBAL KIDS FUND
Dr. Thomas StoffmehlThomas HeursenDr. Andreas Laabs

Rrjeti me

TwitterFacebookXINGLinked inYoutubeInstagram

Anëtar i:

BDDBDIHVKESELDIA

Bashkëpunim me:

Mercedes-BenzVolkswagenPorscheDHLIASCSGS INSTITUT
FRESENIUS
DermatestZEITGARD