Vula

E-Mail info@lr-health-beauty.systems 

LR-Health-Beauty.Systems

Copyright ® LR-Health-Beauty.Systems. Përgjegjësia për tekstet në këto link-e të jashtme, qëndron ekskluzivisht në Autoritetin Ekzekutiv. Të gjitha programet, të dhënat dhe fotografitë kanë të Drejtën e Autorit. Kopjimi ose dublikimi i këtyre të dhënave ose transferimi i tyre në sisteme të tjera, kërkon domosdoshmërisht miratimin e shprehur të LR Health Beauty Systems, në të kundërt është shkelur e Drejta e Autorit.

Pse LR?

Vlera
Makina e kompanisëSistem shpërblimiNjohje
Histori suksesi

Produktet e LR-së

ZEITGARDProduktet e KatalogutAloe VeraMind MasterColostrumMicrosilverDeluxe

Koncepti i Yjeve

Guido Maria KretschmerCristina FerreiraKarolina KurkovaBruce Willis

Kompania LR

ZhvillimiShitje të DrejtpërdrejtaFondacioni LR GLOBAL KIDS FUND
Dr. Thomas StoffmehlThomas HeursenDr. Andreas Laabs

Rrjeti me

TwitterFacebookXINGLinked inYoutubeInstagram

Anëtar i:

BDDBDIHVKESELDIA

Bashkëpunim me:

Mercedes-BenzVolkswagenPorscheDHLIASCSGS INSTITUT
FRESENIUS
DermatestZEITGARD